Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Zwaardvechten

Zwaardvechten Rotterdam; interactie, concentratie en techniek komen allemaal voor tijdens de workshop zwaardvechten Rotterdam. U zult onder begeleiding van een ervaren instructeur kennis maken met de veiligheids- en basisregels van het zwaardvechten. Daarna zult u de vechtkunsten uitvoeren als een echte Japanse Samoerai of een echte Middeleeuwse ridder.

Tijdens de workshop zwaardvechten Rotterdam zult u in tweetallen, bewapend zwaarden, de aanvals- en verdedigingstechnieken van het zwaardvechten oefenen. Tijdens deze workshop wordt er geen gebruik gemaakt van echte zwaarden. Er wordt gebruik gemaakt van houten zwaarden zodat men elkaar niet kan verwonden.

U zult in tweetallen oefenen met de houten zwaarden. Telkens is er één aanvaller en één verdediger. Bij het vorderen van de workshop wordt de druk geleidelijk verhoogd. Op deze manier wordt tijdens de workshop zwaardvechten uw stressbestendigheid getest en getraind en werkt u aan uw besluitvaardigheid zonder dat u hier erg in heeft.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop zwaardvechten combineren?

Uiteraard kan de workshop zwaardvechten in Rotterdam gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Rotterdam.

Let op: voor de workshop zwaardvechten geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu