Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Venetiaanse maskers versieren

Venetiaanse maskers versieren Rotterdam; maak uw masker in Rotterdam zoals ze dat in Italië doen of maak geheel uw eigen ontwerp. Glitters, veren en mooie kleuren verf zijn de basisproducten voor de workshop. Er zullen tijdens de workshop Venetiaanse maskers maken Rotterdam lintjes aanwezig zijn zodat u uw masker ook echt kunt dragen.

De workshopbegeleider zal een uitleg geven over de technieken en materialen waarna u zelf aan de slag gaat. Er zullen verschillende mooie vormen maskers zijn waar u een keus uit kunt maken. Na afloop van de workshop Venetiaanse maskers maken Rotterdam kunt u uw masker meteen dragen.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Uw eigen creatie mee naar huis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop Venetiaanse masker versieren combineren?

Uiteraard kan de creatieve workshop Venetiaanse masker versieren gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Rotterdam. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Rotterdam.

Let op: voor de workshop Venetiaans masker versieren geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu