Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Tai Chi

Workshop Tai Chi Rotterdam; voel tijdens de Tai Chi workshop in Rotterdam de balans tussen lichaam en geest. Tai Chi is van oorsprong een zogenaamde innerlijke krijgskunst. Dat heeft alles te maken met de manier waarop we de bewegingen genereren.

U maakt tijdens deze workshop in Rotterdam kennis met verschillende spectaculaire bewegingen. Zo zullen er meditatie oefeningen, loopoefeningen maar ook luisteroefeningen gedaan worden tijdens de workshop. Al deze oefeningen zijn zeer goed voor de energiestroom in het lichaam. Tai Chi is een relaxte manier om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Iedereen kan meedoen en de workshop is uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop Tai Chi combineren?

Uiteraard kan de actieve workshop gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Rotterdam. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Rotterdam.

Let op: voor de workshop geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu