Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Smartlappen zingen

Smartlappen zingen Rotterdam; een gezellige, muzikale en puur Hollandse workshop! Lol maken en plezier hebben staan voorop tijdens deze workshop in Rotterdam. Of ze het willen toegeven of niet, stiekem kan iedereen de meeste smartlappen wel meezingen.

Onder begeleiding van een artiest leert u dat het niet alleen maar mee lallen is, maar dat er ook nog een techniek is voor het goed zingen van een smartlap. Ontwikkel uw zangkunsten en zing uit volle borst mee op bekendste smartlappen tijdens de workshop smartlappen zingen in Rotterdam.

Tip: Een leuke teambuilding activiteit is het schrijven van een eigen smartlap. U krijgt dan tijdens de workshop smartlappen zingen van Hèt EvenementenTeam ook de gelegenheid uw eigen smartlap te schrijven.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop smartlappen zingen combineren?

Uiteraard kan de workshop smartlappen zingen gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Rotterdam. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Rotterdam.

Let op: voor de workshop samba percussie geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu