Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Schermen

Workshop schermen Rotterdam; tijdens de workshop schermen in Rotterdam leert u de elementaire aanval- en verdedigingstechnieken van deze toch wel bijzondere sport.

Tijdens deze workshop wordt actie, reactie, spanning en ontlading gecombineerd. U leert duelleren onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde instructeur. De instructeur zal de workshop schermen op een luchtige manier aan u leren. De juiste materialen en veiligheidsregels zullen uiteraard ook aan de orde komen. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een schermsabel, een beschermend masker en speciale kleding. Wint u het duel van uw collega?

Deze workshop van Hèt EvenementenTeam wordt verzorgd door een ervaren en gediplomeerd leraar. Eventueel kan deze workshop bij mooi weer buiten plaatsvinden.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop schermen combineren?

Uiteraard kan de workshop in Rotterdam gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Rotterdam. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Rotterdam. Let op: voor de workshop schermen geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu