Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Samba percussie

Workshop Samba percussie Rotterdam; klapt u ook altijd uit de maat wanneer er geklapt wordt op een nummer? Onder begeleiding van een ervaren instructeur leert u tijdens de workshop samba percussie de basis technieken van de verschillende samba ritmes.

Binnen no time heeft u uw gevoel voor ritme al verbeterd. Iedereen krijgt zijn eigen samba instrument en samen maken jullie een muzikaal en swingend ritme. Ervaar wat een percussie workshop kan betekenen voor de spirit van uw team. U zult zien dat het eindresultaat verbluffend is. Kernwoorden bij deze workshop in Rotterdam zijn communicatie, actie en interactie. Deze workshop is ideaal als teambuilding, als verrassende opening van de dag, als energizer tijdens uw vergadering of scholingsbijeenkomst of als knallende muzikale afsluiter.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop samba percussie combineren?

Uiteraard kan de workshop samba percussie gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Rotterdam.

Let op: voor de workshop samba percussie geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu