Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Rhythm on Trash

Workshop Rhythm on trash RotterdamWorkshop Rhythm on Trash Rotterdam; Wilt u iets nieuws als bedrijfsuitje? Doe dan deze speciale percussie of djembé workshop: Rhythm on Trash! Het is percussie… het is djembé, maar dan met alledaagse materialen als afvalcontainers, pannen en emmers.

Tijdens de workshop Rhythm on Trash Rotterdam kunt u muziek maken op een bijzonder manier. Waarom een heel orkest aan dure instrumenten aan laten rukken als u ook muziek kunt maken op ‘instrumenten’ die regelrecht van de vuilstort komen? De naam van de workshop verklapt het misschien al. U zult ontdekken hoe u muziek kunt maken op diverse soorten afval, zoals tonnen en plastic emmers. Tijdens uw teamuitje leert u de basisvaardigheden. Binnen de kortste keren ontstaat er een complete Rhythm on Trash drumband bestaande uit u en uw collega’s. Een percussie of djembé workshop, maar dan net even iets anders! Probeer samen met uw collega’s tot een swingend eindresultaat te komen, maar beleef vooral veel plezier tijdens deze unieke recycle workshop in Rotterdam!

Maak uw personeelsuitje in Rotterdam compleet met een workshop van Hèt EvenementenTeam. Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Rotterdam. Staat uw workshop er niet bij? Bekijk het volledige overzicht van onze workshops. Voor workshops op maat of overige vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu