Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Mozaïeken

Mozaïeken Rotterdam; kiest u voor een kleurrijk of juist Delfts blauw kunstwerk. Tijdens deze boeiende workshop mozaïeken Rotterdam krijgt u de basisuitleg over mozaïek. De workshop mozaïeken kan in alle vormen en maten gegeven worden. De keuze van de voorwerpen heeft natuurlijk invloed op de duur van de workshop. Welk voorwerp u ook kiest, deze workshop in Rotterdam staat garant voor een rustgevende en creatieve tijd met natuurlijk een schitterend aandenken voor thuis. Zo kunt u een spiegel of een leuk doosje beplakken met de mozaïek steentjes. Door middel van speciale lijm, een hamer, een tang en metsel zult u een schitterend eindresultaat maken.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Uw eigen creatie mee naar huis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop mozaïek maken combineren?

Uiteraard kan de workshop mozaïeken gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Rotterdam. Staat de creatieve workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Rotterdam.

Let op: voor de workshop mozaïek maken geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu