Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Mindmappen

workshop mindmappen RotterdamMindmappen workshop Rottedam; tijdens de workshop mindmappen leert u op een leuke, maar ook uiterst efficiënte manier uw gedachten te ordenen. Onder begeleiding van een ervaren docent zult u door middel van verschillende sessies uw creatieve en communicatieve vaardigheden trainen.

De workshop van Hèt EvenementenTeam zal effect hebben op uw lange- en kortetermijngeheugen. Ook zal uw effectiviteit met sprongen verbeteren met de workshop mindmappen in Rotterdam.

Na afloop kunt u in een handomdraai uw gedachten ordenen en ze visueel maken door middel van een mindmap.Voortaan kunt u altijd gebruik maken van de technieken die u geleerd heeft tijdens de workshop. U zult zien dat de het echt werkt! U kunt uw kennis meteen in de praktijk toepassen.

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Rotterdam. Staat uw workshop er niet tussen? Bel dan met één van onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of bekijk ons compleet overzicht van Body en Mind workshops Rotterdam. Uiteraard kan de workshop mindmappen Rotterdam gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest.

Locatie

De workshop mindmappen is vrijwel bij alle locaties in Rotterdam mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu