Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Koe schilderen

Workshop koe schilderen Rotterdam; Hollandser kan niet! oud Hollandse gezelligheid tijdens de creatieve workshop van Hèt EvenementenTeam! Tijdens de workshop koe schilderen Rotterdam gaat u een koe van ecoshape (papier mache) van circa 25 cm beschilderen.

U kunt tijdens deze workshop er ook voor kiezen om de koe te beplakken. Op aanvraag kunnen wij ook andere dieren leveren. Zo maakt u een uniek kunstwerk voor op kantoor of voor in huis. U zult zien dat er een hoop collega’s erg creatief zijn en een echt kunstwerk van hun koe zullen maken. De workshop is goed te combineren met andere activiteiten in Rotterdam.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Uw eigen creatie mee naar huis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop koe schilderen combineren?

Uiteraard kan de workshop koe schilderen gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Rotterdam. Staat de creatieve workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Rotterdam.

Let op: voor de workshop koe schilderen geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu