Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Klomp schilderen

Klomp schilderen Rotterdam; Nederland staat bekend om haar molens en klompen. In Rotterdam gaat u samen met uw collega’s een unieke klomp schilderen in Rotterdam. U kunt ervoor kiezen om de klomp te beschilderen of te beplakken.

Uiteraard kunt u uw klomp meenemen naar huis voor een onvergetelijke herinnering aan uw workshop. Zo kunt u ook een leuk plantje in de klomp stoppen en bij de voordeur neerzetten. U kunt geheel uw eigen ontwerp maken of ervoor kiezen om eerst een groepsthema te verzinnen waar iedereen zich aan moet houden. U zult versteld staan van de creativiteit van uw collega’s.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Uw eigen creatie mee naar huis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop klomp schilderen combineren?

Uiteraard kan de creatieve workshop klomp schilderen gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Rotterdam. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Rotterdam.

Let op: voor de workshop klomp schilderen geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu