Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Handboogschieten

Workshop handboogschieten Rotterdam; tijdens de workshop handboogschieten in Rotterdam leert u een doel beschieten met pijl en boog net als Robin Hood. Ervaren instructeurs zullen u wegwijs maken met de technieken en veiligheidsregels van deze sport. Uiteraard zal van te voren eerst de veiligheidsregels doorgenomen worden zodat iedereen veilig aan de slag kan. Richt de pijl op de roos en schiet!

Oefenrondes en een ervaren instructeur leren u de techniek en de veiligheid van het handboogschieten. Naarmate u vordert in de oefenrondes, leert u de materialen ook steeds meer te vertrouwen. De workshop wordt afgesloten met een echte competitie, waarbij u en uw collega’s de strijd met elkaar aan gaan. Wie heeft er de workshop handboogschieten het beste onder de knie en wie moet nog wat meer oefenen. Hoe vaak kunt u in de roos schieten?

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop handboogschieten combineren?

Uiteraard kan de workshop handboogschieten gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer
085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Rotterdam.

Let op: voor de workshop handboogschieten geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu