Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Graffiti spuiten

Rotterdam Graffiti spuiten workshop in Rotterdam; gooi al uw creativiteit in de strijden tijdens de workshop graffiti spuiten in Rotterdam. Van een ervaren instructeur leert u de basistechnieken en omgaan met de vele kleuren en overgangen. U kunt uw eigen creatie spuiten of een graffiti doek maken met het logo van het bedrijf. De workshop graffiti spuiten in Rotterdam is een originele, creatieve workshop die voor iedereen toegankelijk is. Ervaring met het graffiti spuiten is niet nodig.

De graffiti workshop van Hèt EvenementenTeam is uniek en alle deelnemers worden actief betrokken om het uiterste uit de creativiteit te halen. Niet alleen kan de workshop als leuk bedrijfsuitje fungeren, maar ook voor teambuilding is de graffiti workshop ideaal. Dit omdat het mogelijk is om een gezamenlijk eindresultaat te behalen aan de hand van een thema.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Per groep uw eigen creatie mee naar huis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop graffiti spuiten combineren?

Uiteraard kan de creatieve workshop gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Rotterdam. Staat de creatieve workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Rotterdam.

Let op: voor de workshop graffiti spuiten geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu