Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Djembé

Workshop Djembé Rotterdam; op zoek naar een leuke, laagdrempelige muzikale workshop waarbij ook het teamgevoel versterkt wordt? Probeer eens een workshop Djembé in Rotterdam! De originele Djembé instrumenten worden nog steeds met de hand gemaakt.

Dit maakt het Afrikaanse instrument ook zo speciaal. Een ervaren instructeur leert u de basisbeginselen van het spelen op de Afrikaanse trommels. Al snel heeft iedereen het onder de knie en maken jullie met elkaar een traditioneel West-Afrikaans ritme. Uw persoonlijke kwaliteiten komen aan bod en door ieders kwaliteit te gebruiken komen jullie gezamenlijk tot een zeer ritmisch en muzikaal eindresultaat. Samen trommelen, iedereen kan het en we gaan natuurlijk ook veel lachen tijdens uw muzikaal uitje in Rotterdam!

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop djembé combineren?

Uiteraard kan de muzikale workshop gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Rotterdam. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Tip: Deze workshop is ook zeer geschikt als onderdeel van uw (studie)dag, uitje of evenement. Samenwerking staat bij de muzikale workshop centraal.

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Rotterdam.

Let op: voor de workshop djembé geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu