Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Construction challenge

Construction Challenge Rotterdam; met een beetje probleemoplossend vermogen, ruimtelijk inzicht en twee rechterhanden komt u een heel eind! Welk team bouwt het beste voertuig of vaartuig en strijkt de eer op als winnaar van de Construction Challenge in Rotterdam?

Tijdens de Construction Challenge kan je je lekker uitleven, creatief denken, werken met je handen en samenwerken met elkaar. Probeer zo goed mogelijk een voertuig te bouwen met beperkte middelen. Ondertussen doen jullie ook nog individuele opdrachten. De bouwwerken worden door een jury getest zodat duidelijk wordt welk team zich de ‘Construction kampioen’ mag noemen. De winnaar gaat natuurlijk naar huis met een unieke bokaal!

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Construction challenge combineren?

Uiteraard kan de Construction challange in Rotterdam gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Rotterdam. Let op: voor de Construction challange geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu