Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Capoeira

Workshop Capoeira Rotterdam; Onder begeleiding van de klanken van het snaarinstrument de Berimbau ontdekt u tijdens de workshop Capoeira Rotterdam de Braziliaanse cultuur. Slimheid, samenwerking, snelheid en techniek zijn de belangrijkste elementen. De deelnemers staan tijdens de workshop allemaal in een grote kring. Midden in de kring mogen twee personen “de strijd” met elkaar aan gaan.

Capoeira is een vechtsport waarbij de tegenstanders elkaar niet mogen raken, waardoor er een bijzonder schouwspel van muziek en dans ontstaat. Laat u verrassen door deze spectaculaire dans en vechtkunst. Op dit moment is Capoeira in Brazilië de meest populaire sport naast voetbal en niet voor niets! Capoeira zet de wereld letterlijk op zijn kop! Maar u hoeft niet lenig of heel fit te zijn om deze sportieve workshop te volgen. Iedereen kan deze dynamische sport kan leren. Verras en verbaas uzelf, ontdek de Braziliaan die ook in u schuilt!

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop Capoeira combineren?

Uiteraard kan de muzikale workshop gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Rotterdam. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Rotterdam.

Let op: voor deze workshop geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu