Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Body en Mind workshops

Body en Mind workshops Rotterdam boeken voor uw collega’s? Leer pokeren van echte professionals tijdens een workshop poker of kom meer te weten over zakelijk flirten.

U heeft de keus uit tal van Body en Mind workshops Rotterdam om uw personeelsuitje in Rotterdam compleet te maken. Uiteraard kunt u uw workshop in Rotterdam combineren met een andere workshop, een spelprogramma en een heerlijke lunch en/of diner. Graag horen wij waar uw voorkeur naar uit gaat.

Body en Mind workshops Rotterdam

Ontspannen tijdens een workshop yoga, de balans vinden tussen lichaam en geest tijdens de workshop Tai Chi of een workshop visagie volgen. Voor al uw Body en Mind workshops in Rotterdam kunt u bij ons terecht. Wij hebben voor u een selectie gemaakt uit de populairste workshops. Maak uw personeelsuitje compleet met een Body en mind workshop van Hèt EvenementenTeam. Klik op een workshop voor meer informatie. Staat uw workshop er niet tussen? Bel dan met één van onze medewerkers op 085 25 00 655 of bekijk ons complete overzicht van Body en Mind workshops.

De workshops zijn al vanaf 15 personen mogelijk! Ook is het mogelijk om workshops te combineren met andere activiteiten om een vullend dagprogramma te maken. Tot slot kan de body en mind workshop gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest in Rotterdam.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu