Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Aikido

Workshop Aikido Rotterdam; leer de technieken van deze bijzondere Japanse workshop. De vloeiende bewegingen lijken eerder op een dans dan op een vechtsport. Onze deskundige instructeurs leren u de fijne kneepjes van de workshop Aikido.

Gebruik de kracht van uw tegenstander en verbaas al uw collega’s. Bij deze workshop gaat het om samenwerken. U leert tijdens de workshop Aikido contact te maken met uw innerlijke kracht, uw Ki. U ontdekt hoe u deze kracht kunt oproepen en gebruiken. Daarnaast leert u op een andere manier naar uzelf te kijken. U ontdekt welke eigenschappen uw kracht verzwakken en hoe u deze kunt veranderen in eigenschappen die u sterk maken. Door middel van diverse oefeningen leert u welke invloed gedachten en lichaamshouding hebben op uw emoties en stemming. Aikido is een bewegingskunst, filosofie en zelfverdediging. Probeer de bewegingen van de aanvaller onder controle te krijgen. Er zal niet gestreden worden maar men maakt juist gebruik van de kracht en snelheid van de ander.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop Aikido combineren?

Uiteraard kan de workshop gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s. Heeft u vragen over de workshop aikido stel uw vraag via ons telefoonnummer 085 25 00 655 of ons mailadres info@evenemententeam.nl.

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Rotterdam.

Let op: voor de workshop geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu