Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Actieve workshops

Actieve workshops Rotterdam; hiernaast kunt u een selectie vinden van de leukste actieve workshops van Rotterdam. De workshops zijn goed te combineren met een lunch, diner en/of andere leuke activiteiten in Rotterdam. Een workshop schermen, Tai Chi of boogschieten het kan allemaal bij Hèt EvenementenTeam!

Actieve workshops Rotterdam

Actieve workshops Rotterdam; in het menu aan de linkerkant vindt u een overzicht van onze actieve workshops. Bekijk, zoek en vindt uw workshop in Amsterdam. Kiest u voor een workshop Aikido, handboogschieten, een workshop construction challenge of wilt u meerdere workshops combineren? Wij maken graag een voorstel op maat voor u! Tijdens de workshop wordt u begeleid door professionele instructeurs. Klik op uw favoriete workshop voor meer informatie.

Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van de workshops van Hèt EvenementenTeam. Voor een voorstel op maat of voor meerdere mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Dit kunt u doen door te mailen naar info@evenemententeam.nl of ons te bellen via de telefoon; 085 25 00 655.

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje of bedrijfsuitje in Rotterdam.

Let op: voor alle workshops geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu