Workshops Rotterdam

Werkkostenregeling WKR uitjeWorkshops Rotterdam;  welke workshop past het beste bij uw gezelschap? Hak een kunstwerk uit een blok ijs tijdens de workshop icecarving of maak uw eigen sushi tijdens deze culinaire workshop! Wij helpen u graag met het vinden van de beste workshop in Rotterdam voor uw gezelschap.

 

Workshops Rotterdam

Workshops Rotterdam; wij hebben voor u alvast een selectie gemaakt van de leukste en origineelste workshops in Rotterdam, begeleid door professionele instructeurs! Wilt u uw collega’s uitdagen in een workshop zwaardvechten, een workshop smartlappen zingen of toch liever een workshop yoga? Het kan allemaal bij Hèt EvenementenTeam! Links in het menu vindt u onze workshops in Rotterdam verdeeld per categorie; actief, creatief, muzikaal, culinair en body en mind.

 

Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van de workshops van Hèt EvenementenTeam. Voor een voorstel op maat of voor meerdere mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Dit kunt u doen door te mailen naar info@evenemententeam.nl of ons te bellen via de telefoon; 085-25 00 655.

 

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje of bedrijfsuitje.
 Let op: voor alle workshops geldt een minimale deelname van 15 personen!

 

 

Workshops Rotterdam Workshops Rotterdam