Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Showtime Rotterdam

Showtime Rotterdam; Vanavond zal alles in het teken staan van show en entertainment. U voelt zich echt een ster als u over de gouden glitter loper loopt, die u al van verre ziet glinsteren. Wanneer onze showgirls u warm ontvangen waant u zich geheel in showbizz land.

Eenmaal binnen zorgen gouden en zwarte decoraties, glitter discoballen en de dansvloer voor de juiste sfeer. Terwijl de Beats Classics swingende nummers spelen zullen de wiggle waiters van grote hoogte de gasten voorzien van een lekker hapje. De showgirls zorgen ervoor dat iedereen zijn/haar heupen los maakt tijdens een dansje op de dansvloer.

Heeft u trek in een heerlijke cocktail? Onze bartenders zullen een spectaculaire show weggeven wanneer u uw cocktail bestelt. De cocktail zal op een speciale wijze klaargemaakt worden.

Een opvallende fotograaf legt de avond voor u vast. Deze fotograaf is al een show om naar te kijken; hysterisch, gezellig en complimenteus! De avond wordt afgesloten door een sexy hula hoop danseres en een macho contrabassist. Deze bijzondere show zult u niet snel vergeten. Geniet samen met uw collega’s van deze avond en laat u verrassen! U zult nog lang na praten over deze avond wanneer u de hilarische foto’s bekeken heeft.

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Rotterdam compleet.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu