Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Latin Spirit Party Rotterdam

Latin Spirit Party Rotterdam; U waant zich geheel in een tropische sfeer tijdens de Latin Spirit Party. U wordt feestelijk ontvangen door de spectaculaire brassband onder het genot van tropische cocktail. Hierna kunt u genieten van een uitgebreid diner, terwijl de DJ de juiste draai geeft aan de muziek wordt de sfeer met uw collega’s steeds gezelliger.

Nadat u genoten heeft van het diner zal er een demonstratie Salsa dansen gegeven worden door één van de beste Salsadansers van Nederland. U en uw collega’s zullen zelf ook de heupen los maken tijdens de workshop Salsa en Merengue. Hierna gaat u de uitdaging aan tijdens de kleine danswedstrijd. Wanneer de Salsa koning en koningin bekend zijn gemaakt, kunt u op eigen gelegenheid met uw collega’s gezellig naborrelen of uw salsamoves laten zien op de dansvloer.

Later op de avond volgt er nog een swingende samba show, verzorgd door echte Braziliaanse showdanseressen. Natuurlijk kan een limbo-vuurshow, waarbij het publiek wordt uitgenodigd zelf deel te nemen, ook niet ontbreken op deze tropische avond! Welke collega is het lenigst en komt onder de lat door wanneer deze op het laagste punt is?

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Rotterdam compleet.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu