Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ik hou van Holland Rotterdam

Ik hou van Holland Rotterdam; Onder het genot van een heerlijk uitgebreid diner wordt uw kennis flink op de proef gesteld. Wat weet u nou eigenlijk over Nederland en de grote havenstad Rotterdam? De avond zal beginnen met het verzinnen van een originele groepsnaam en een typisch Rotterdamse strijdkreet.

Dan kan de eerste ronde beginnen. Welke vooroordelen heeft men in het buitenland over Nederlanders? Hoe lang is Rotterdam al een echte havenstad? De hilarische vragen over Nederland en Rotterdam zorgen voor een hoop nieuwe en gezonde lachrimpels! Tijdens Ik hou van Holland komen samenwerking, competitie, zang en gekke vragen naar voren.

De tweede ronde komen de zangkunsten van u en uw collega’s aan bod. Wie van u kan het best de liedjes meezingen en afmaken? Tijdens de laatste ronde wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van Ik hou van Holland Rotterdam. Tussen de rondes door kunt u bijkletsen en de nieuwste roddels doornemen met uw collega’s en genieten van een uitgebreid 3-gangendiner.

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Rotterdam compleet.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu