Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Feestshuttle Rotterdam

Feestshuttle Rotterdam; Terwijl u over de zilverkleurige loper loopt worden u en uw collega’s ontvangen door rollerskatemeisjes. Nadat u voorzien bent van een neonarmbandje komt u binnen in een blauw verlichte zaal vol grote discoballen. U zult verbaasd staan van het enorme podium waar de DJ de bekende hits afwisselt van onder andere gouden ouden en Hollandse meezingers.

Halverwege de avond valt de DJ in de feestshuttle Rotterdam stil en zal het podium extra verlicht worden. Een optreden van de Beauty and the Beats zal u en uw collega’s doen verrassen. Vier prachtige dames zorgen letterlijk voor een spetterend en flitsend optreden. Het is net of u zich in de toekomst begeeft als er een robot langsloopt en zijn robotkunsten vertoont! Wilt u dit memorabele moment vastleggen zodat u er in de toekomst nog eens naar kunt kijken? In de mobishot hebben de gasten de kans om hun gevoel op de foto vast te leggen.

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Rotterdam compleet.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu