Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Rotterdam Express

Rotterdam Express; gebaseerd op het tv programma ‘Peking Express’. U gaat in groepen het ultieme avontuur aan in Rotterdam. De teams zullen aan de hand van aanwijzingen en cryptische informatie zo snel mogelijk naar het volgende checkpoint moeten komen zonder geld uit te geven tijdens het spelprogramma Rotterdam Express.

Het snelste team met de meeste juiste oplossingen wint het spel! Een leuk extra item tijdens het stadsspel is de camera waarmee u alles dient te filmen. Het team met de leukste en origineelste filmpjes zal de winnaar worden van het leuke stadsspel Rotterdam Express. Met dit unieke spelprogramma leert u niet alleen de stad Rotterdam kennen, maar leert u ook uw collega’s op een andere manier kennen!

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Rotterdam Express combineren?

Maak uw personeelsuitje in Rotterdam compleet door het spelprogramma Rotterdam Express te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via 085 25 00 655 en of info@evenemententeam.nl.

Let op: voor het spelprogramma geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu