Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Spelprogramma’s Rotterdam

Spelprogramma’s Rotterdam; door middel van onze spelprogramma’s zult u de stad Rotterdam ontdekken! Uiteraard leert u uw collega’s ook op een speelse wijze kennen tijdens een teamuitje bij Hèt EvenementenTeam.

Hèt EvenementenTeam beschikt over verschillende, zeer gezellige, originele en vaak lachwekkende spelprogramma’s. Waggel als een gans door de stad tijdens het spelprogramma levend ganzenbord of leg uw groep vast tijdens de polaroid action. Probeer de weg te vinden tijdens de fotopuzzeltocht en ga de strijd in teamverband met elkaar aan tijdens de camera 88.

Onze spelprogramma’s Rotterdam

Bent u op zoek naar spelprogramma’s in Rotterdam? Onze spelprogramma’s in Rotterdam zijn ideaal te combineren in een leuk arrangement, maar ook zeer geschikt als losse activiteit. Het is mogelijk om een spelprogramma te voorzien van een persoonlijk tintje door leuke vragen en opdrachten in de route te verwerken over uw bedrijf.

In het menu aan de linkerkant van de pagina kunt een overzicht vinden van onze spelprogramma’s in Rotterdam U kunt ook het spelprogramma combineren met een uitgebreide lunch, borrel of diner. Wij regelen graag de perfecte locatie hiervoor. Staat uw spelprogramma er niet bij? Bekijk het volledige overzicht van onze spelprogramma’s. Voor spelprogramma’s op maat of overige vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655.

Voor alle spelprogramma’s en stadsspellen in Rotterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu