Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Fotopuzzeltocht

Fotopuzzeltocht Rotterdam; voor de echte puzzelaars onder ons! U gaat tijdens de fotopuzzeltocht Rotterdam, Rotterdam verkennen aan de hand van foto’s. Hier is echt speurwerk en creativiteit voor vereist! U zult tijdens de puzzeltocht Rotterdam de weg moeten vinden, niet aan de hand van een routebeschrijving, maar aan de hand van een fotocollage van Rotterdam.

U moet de punten vinden die wij gefotografeerd hebben voor u en zo komt u langs de mooiste en leukste plekken van Rotterdam. Onderweg zult u ook vraagstukken over Rotterdam moeten beantwoorden. De groep die het eerste bij de finish is en de meeste antwoorden goed heeft met de fotopuzzeltocht Rotterdam gaat met een leuke prijs naar huis!

Tip: Combineer de fotopuzzeltocht met een leuke steptocht of fietstocht door de stad.

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Fotopuzzeltocht combineren?

Maak uw personeelsuitje in Rotterdam compleet door het spelprogramma fotopuzzeltocht te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via 085 25 00 655 en of info@evenemententeam.nl.

Let op: voor het spelprogramma Fotopuzzeltocht geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu