Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Camera 88

Camera 88 Rotterdam; Het uitdagende en hilarische spelprogramma Camera 88 is geïnspireerd op het televisieprogramma “Crazy 88”. In dit spelprogramma wordt u in groepen verdeeld en iedere groep gaat in de stad op pad met een opdrachtenvel en een filmcamera.

U dient de meeste vreemde opdrachten in teamverband uit te voeren en op te nemen met een minicameraatje. Op het moment dat u door onze spelleiders de stad Rotterdam in wordt gestuurd, beginnen meteen de spannende en ludieke filmopdrachten! Met Camera 88 Rotterdam maakt u een korte trailer van uw eigen geregisseerde film aan de kade van de Maas en de tussen de moderne gebouwen van Rotterdam. Verricht u een goede daad door bijvoorbeeld iemand te helpen met oversteken of weet u te filmen vanaf het hoogste punt in Rotterdam? Loop in tegengestelde richting de roltrap op, of verdien een euro als straatmuzikant. Hoe creatiever u denkt; hoe leuker het eindresultaat

Bij het spelprogramma Camera 88 Rotterdam gaat het met name om lef en originaliteit, hier zal u door de speciale jury Camera 88 Utrechtdan ook op beoordeeld worden. Uiteindelijk zal het winnende team een mooie prijs winnen en kan de groep natuurlijk met de eeuwige roem en eer strijken! Na afloop krijgt u natuurlijk alle grappige filmpjes opgestuurd, die u tijdens het spelprogramma Camera 88 Rotterdam gemaakt heeft!

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • Filmpjes ontvangt u na afloop digitaal

Camera 88 combineren?

Maak uw Bedrijfsuitje in Rotterdam compleet door het unieke stadsspel camera 88 te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Rotterdam. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor het spelprogramma Camera 88 geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu