Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Splashtours Rotterdam

Splashtours Rotterdam; Splashtours Rotterdam is een stadstoer door Rotterdam die net iets anders is dan anders. Het zal zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! De bus zal langs de mooiste plekken van de stad rijden.

Tijdens de 60 minuten durende tour zal u veel toeristische informatie verkrijgen over allerlei wetenswaardigheden van Rotterdam, haar geschiedenis en haar architectuur. Maar dan ineens duikt de touringcar die er geheel normaal uitziet met een splash het water van de Maas in voor een rondvaart door het Rotterdamse havengebied en langs de spectaculaire Skyline! De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot te zijn. Maak het mee met de Splashtours Rotterdam.

Stel zelf uw personeelsdag in Rotterdam samen met het maatwerk van ons evenementenbureau. Voor activiteiten op maat of overige vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655. Bekijk ook eens ons volledig overzicht van spelprogramma’s en workshops.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu