Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Snerttram Rotterdam

De Snerttram Rotterdam (en IJsjestram); De Snerttram Rotterdam is een bijzondere verschijning in Rotterdam. Van buiten lijkt het alsof de tram door een zee van erwtensoep is overspoeld.

Binnen in is het lekker warm en is de snerttram Rotterdam aangekleed met lichtjes, plantjes en gordijntjes wat voor een gezellige, ouderwetse sfeer zorgt. Onder het genot van een heet kopje snert vertelt een gids amusante weetjes over Rotterdam. De route gaat door de binnenstad, het historisch Delfshaven, het nieuwe Zuid en het chique Kralingen. De rit is verrassend en afwisselend. Tijdens de rit ziet u het dynamische Rotterdam, waar elk gebied een eigen karakter heeft.

Bij menig Nederlander wordt in de zomermaanden de behoefte naar een lekker warm kopje erwtensoep vervangen naar een onstilbare trek in koude, romige ijsjes. De Snerttram maakt dan plaats voor de IJsjestram. Geniet van een heerlijke sorbet van vanille ijs en fruit, terwijl een gids vakkundige uitleg over de hoogtepunten van Rotterdam geeft.

Stel zelf uw personeelsdag in Rotterdam samen met het maatwerk van ons evenementenbureau. Voor activiteiten op maat of overige vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655. Bekijk ook eens ons volledig overzicht van spelprogramma’s en workshops.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu