Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam; Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux. In Miniworld Rotterdam werken, wonen en reizen de bewoners in sneltreinvaart. Een dag duurt hier namelijk maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27000 bewoners en komt de wereld weer tot leven.

Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa, alles lijkt in beweging. Eén ding verandert nooit, het weer is altijd prachtig! Want Miniworld Rotterdam is een binnenattractie. De miniatuurwereld is 535 m² groot en is gebaseerd op vele Nederlandse thema’s, zoals de Nederlandse kust en polderlandschappen, Rotterdam in miniatuur, inclusief het Rotterdamse Havengebied.

Rondleiding Miniworld Rotterdam

Tijdens de speciale rondleiding achter de schermen komt u alles te weten. Hoe worden het landschap en de maquettes gebouwd? Hoe kunnen die vrachtwagentjes nou rijden? Hoe worden de treinen bestuurd? Waar blijven de treinen als ze een tunnel in rijden?

Stel zelf uw personeelsdag in Rotterdam samen met het maatwerk van ons evenementenbureau. Voor activiteiten op maat of overige vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655. Bekijk ook eens ons volledig overzicht van spelprogramma’s en workshops.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu