Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bedrijfsuitje in Rotterdam op maat

Een bedrijfsuitje in Rotterdam op maat, organiseren wij niet alleen voor u maar vooral met u!

Op deze website bieden wij een tal van leuke en originele uitjes in Rotterdam aan, maar misschien wilt u liever een écht uniek bedrijfsuitje in Rotterdam georganiseerd hebben. Wilt u een combinatie maken van verschillende arrangementen of gewoon zelf een programma samenstellen uit de leuke workshops, unieke spelprogramma’s of bezienswaardigheden die in Rotterdam te vinden zijn? Alles is mogelijk! Samen kijken wij naar uw wensen en stellen een bedrijfsuitje in Rotterdam op maat samen. Wij betrekken u van A tot Z bij de ontwikkeling van het programma en voorzien u van advies.v Hierdoor kunt u op de dag zelf genieten van uw uitje, bespaard veel denkwerk en houdt u ook nog tijd en wat budget over!

Wilt u uw bedrijfsuitje in Rotterdam combineren met een lekkere lunch, borrel of diner? Of bent u op zoek naar een vergaderlocatie? Wij verzorgen dit uiteraard graag voor u. In Rotterdam hebben wij goede samenwerkingen met locaties om uw personeelsuitje compleet te maken. Voor een bedrijfsuitje op maat of overige vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu