Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Glowgolfen Rotterdam

Glowgolfen Rotterdam; Glowgolfen Rotterdam is een opkomende trend onder de midgetgolf fans. Echter is glowgolfen Rotterdam niet alleen leuk voor midgetgolf liefhebbers, maar voor iedereen! Glowgolf is namelijk uniek doordat het spel wordt gespeeld met glow in the dark effecten.

Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een 3D bril, waardoor het midgetgolfen extra moeilijk wordt. Het thema van het midgetgolfen, die overigens 15 holes heeft, is ‘land en zee’. Hiermee beland u van het ene in het andere thema: van de onderwaterwereld tot aan de jungle. Door het fluorescerend decor wordt het midgetgolfen opeens in een andere sfeer gespeeld! Elk hole heeft eigen hindernissen en deze dagen u uit om een hole in one te slaan. Gaat het u lukken?

De Glowgolf beleving wordt nog groter als u gebruik maakt van de speciale 3D brillen. Ze zorgen voor een extra dimensie in vloeren, wanden en decorstukken en ook het spel wordt een stukje moeilijker.

Stel zelf uw personeelsdag in Den Haag samen met het maatwerk van ons evenementenbureau. Bekijk ook eens onze website www.workshopteam.nl voor een compleet overzicht van workshops en spelprogramma’s van Hèt EvenementenTeam. Voor activiteiten op maat of overige vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu