Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Euromast Rotterdam

De Euromast Rotterdam; De Euromast is gebouwd in 1960, ter gelegenheid van de Floriade. In 1958 brachten de Rotterdamse kranten het nieuws dat de uitzichttoren de naam Euromast zou krijgen. ‘Euro’, omdat Rotterdam in het hart van het Euromarktgebied ligt en ‘mast’, omdat niet alleen Nederlanders, maar ook Engelsen, Duitsers, Zweden, Noren en Denen het woord ‘mast’ gebruiken.

Met een hoogte van 185 meter is de Euromast Rotterdam de hoogste toren van Nederland die open is voor publiek en zorgt voor schitterend uitzicht. De Euromast Rotterdam is goed herkenbaar in de skyline van Rotterdam door de aparte vorm. Een paar liften brengen je met hoge snelheid en in luttele seconden naar het uitkijkplatform op bijna 100 meter hoogte. Met de draaiende en doorzichtige Euroscoop lift kun je verder naar de top van 185 meter. Bij helder weer heeft u 30 km zicht en kunt u zelfs de koeltorens van Antwerpen of Den Haag zien! Het is mogelijk om te eten en te overnachten in de Euromast Rotterdam. Met de bouw van de Euromast Rotterdam werd Rotterdam een fantastische horecagelegenheid op een unieke locatie rijker. Tevens biedt deze toren ook de mogelijkheid om te abseilen of om te tokkelen!

Rondleiding Euromast Rotterdam

Wilt u meer te weten komen over de Euromast, de prachtige omgeving en de stad Rotterdam? Dat kunt u ervoor kiezen om de Euromast Rotterdam met een gids te ontdekken. Tijdens de rondleiding zult u onder andere langs de verschillende platforms komen, een kijkje nemen in de Euroscoop en wanneer u wenst kunt u een kopje koffie/thee nuttigen in de Brasserie. De rondleiding is in meerdere talen mogelijk en zal ongeveer een uur duren.

Stel zelf uw personeelsdag in Rotterdam samen met het maatwerk van ons evenementenbureau. Voor activiteiten op maat of overige vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655. Bekijk ook eens ons volledig overzicht van spelprogramma’s en workshops.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu