Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp Rotterdam; Wat allemaal begon in 1856 met een spoortuintje voor een verzameling van exotische vogels groeide uit tot een ware dierentuin! Een groot apenhuis, roofdierengebouw, vogelhuis, reptielenhuis en vele andere dierenverblijven verrezen en de verzameling dieren en planten groeide.

Diergaarde Blijdorp werd een van de eerste tuinen ter wereld die in zijn geheel door één architect ontworpen was. Na verschillende bombardementen werd op 7 december 1940 de nieuwe Diergaarde officieel geopend. Met ongeveer 1,6 miljoen bezoekers per jaar is Diergaarde Blijdorp één van de meest populaire attracties in Nederland! Bezoek de gekste en leukste dieren zoals de baby giraffe die 22 maart 2013 geboren is en rust uit bij de gezellige restaurants in Diergaarde Blijdorp!

Stel zelf uw personeelsdag in Rotterdam samen met het maatwerk van ons evenementenbureau. Voor activiteiten op maat of overige vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655. Bekijk ook eens ons volledig overzicht van spelprogramma’s en workshops.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu