Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

De Kuip Rotterdam

De Kuip Rotterdam; De Kuip in Rotterdam, zoals Stadion Feyenoord genoemd wordt, is een begrip in Rotterdam en ver daarbuiten. De Kuip Rotterdam wordt in binnen- en buitenland geroemd als één van de mooiste voetbalstadions ter wereld.

Het is een stadion met voetbalhistorie waar de betaalde voetbalorganisatie Feyenoord haar thuiswedstrijden speelt. Het is vooral de sfeer en beleving die De Kuip Rotterdam zo uniek maken. Een voetbalwedstrijd in De Kuip Rotterdam is een ongekende ervaring en ook concerten van bekende artiesten staan regelmatig op de agenda van dit grote stadion. Ook u kunt natuurlijk een balletje trappen, een groot feest geven of u juist verdiepen in de architectuur en de geschiedenis door een interessante rondleiding tijdens uw personeelsuitje in Rotterdam!

Rondleiding de Kuip Rotterdam en museum

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van Feyenoord en De Kuip? Volg dan een rondleiding door het stadion. Tijdens de rondleiding komt u op plaatsen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek. Zo bezoekt u bijvoorbeeld de spelerstunnel en de dug-out. In de rondleiding is een bezoek aan het Feyenoord Museum inbegrepen. De gids vertelt u de geschiedenis van De Kuip en de échte Feyenoord-verhalen.

Stel zelf uw personeelsdag in Rotterdam samen met het maatwerk van ons evenementenbureau. Voor activiteiten op maat of overige vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655. Bekijk ook eens ons volledig overzicht van spelprogramma’s en workshops.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu