Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Sportief Rotterdam

Sportief Rotterdam; Rotterdam staat nationaal en internationaal bekend als een sportstad met veel sportieve evenementen. Denk aan de Marathon, het ABN AMRO World Tennis Tournament, het CHIO en de Zesdaagse van Rotterdam.

De ideale stad om een sportief uitje voor uw personeel te organiseren dus! We beginnen deze dag met een steptocht door het centrum van Rotterdam waarbij een lokale gids van alles vertelt over de bezienswaardigheden waar u langs stept. Na de lunch verplaatsen we ons naar de Kralingse Plas waar u een cursus zeilen krijgt met afsluitend een spannende wedstrijd tegen uw collega’s!

Step Tour

Ontdek het moderne en bijzondere centrum van Rotterdam per step. Geen last van zadelpijn en goed voor de bilspieren, wat wilt u nog meer! Onderweg komt u langs de mooiste en interessantste plekjes van de havenstad. Een echte Rotterdamse gids weet u uit eigen ervaring van alles over deze hotspots te vertellen.

Zeilen op de Kralingse Plas

Na de lunch verplaatsen we ons naar een prachtig stukje natuur midden in Rotterdam, namelijk de Kralingse Plas. Hier krijgt u een cursus zeilen van professionele instructeurs. U leert de fijne kneepjes van het zeilen en al snel heeft u de basis onder de knie. Na wat oefenen en spelen met de techniek, is het tijd om de wedstrijd te starten! Welk team werkt het beste samen en haalt als eerste de eindstreep?

Sportief Rotterdam combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Sportief Rotterdam’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Rotterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu