Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Rotterdam Feyenoord

Rotterdam Feyenoord; waar zou Rotterdam zijn zonder Feyenoord? Dit sportieve bedrijfsuitje in Rotterdam staat helemaal in het teken van de voetbalclub. De dag begint met een rondleiding door de Kuip en het bijbehorende museum, gevolgd door een heerlijke lunch.

Hierna begint het sportievere gedeelte, u mag namelijk uw talent laten zien tijdens een ‘soccer clinic’. Na een balletje getrapt te hebben fietsen we naar het centrum van Rotterdam. Onderweg vertelt een gids u van alles over de bezienswaardigheden die u tegenkomt. Eenmaal in de Oude Haven kunt u daar genieten van een heerlijk diner.

De Kuip & Home of History museum

Tijdens deze tour komt u langs mooie en historische plekken. U brengt een bezoek aan de kleedkamers, het ereterras en de uniek beschilderde spelerstunnel. Vervolgens krijgt u een indrukwekkende film te zien waarin alle historische hoogtepunten van het Stadion en Feyenoord voorbij komen. Om de tour compleet te maken brengt u ook nog een bezoek aan het museum van Feyenoord, ‘Home of History’, waar u een interactieve reis door de tijd maakt.

Soccer clinic

Dit sportieve uitje met Feyenoord in de hoofdrol, zou niet compleet zijn zonder dat u een balletje heeft kunnen trappen. Show uw talenten aan uw collega’s en voel uzelf een echte prof, terwijl u getraind wordt door verschillende trainers. Uiteraard wordt de soccer clinic afgesloten met een klein wedstrijdje, zodat we vast kunnen stellen wie er nou echt balgevoel heeft en wie niet.

Fietstocht

U sluit de dag af met een heerlijk diner in de Oude Haven, een gezellige haven bomvol terrasjes. De weg daar naartoe legt u, sportief als u bent, af met de fiets. Ondertussen komt u langs de mooiste plekken van Rotterdam zoals de Erasmusbrug, het Hofplein, de Euromast en de Kubuswoningen. Een gids vertelt u allerlei weetjes en feiten over deze bezienswaardigheden.

Rotterdam Feyenoord combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Rotterdam Feyenoord’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Rotterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu