Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Rotterdam Experience

Rotterdam Experience; Of u al bekend bent in Rotterdam of er nog nooit bent geweest, met dit uitje ontdekt u de havenstad op een totaal andere manier! U begint de dag met een unieke stadstour. In eerste instantie denkt u in een gewone bus te zitten, maar plotseling maakt de weg plaats voor het ruime sop!

Na deze bijzondere tour is het tijd voor een typisch Rotterdamse workshop, namelijk zeemansliederen zingen. U sluit de dag af met de workshop Wie is de beste kok. Wordt u net zo’n goede kok als de bekende topchef uit Rotterdam Herman den Blijker? Nadat u klaar bent met koken kunt u uw eigen creaties gaan proeven tijdens een diner.

Splashtours

Splashtours is de enige georganiseerde stadstour van Rotterdam en meteen ook een heel bijzondere! Tijdens de 60 minuten durende tour langs alle hotspots van de stad krijgt u informatie over allerlei wetenswaardigheden van Rotterdam, haar geschiedenis en haar architectuur. Na een interessante stadsrit duikt de ogenschijnlijk ‘normale’ touringcar op Katendrecht met een splash het water van de Maas in en vaart door het Rotterdamse havengebied en langs de spectaculaire skyline!

Workshop Zeemansliederen zingen

Toen het handelsnetwerk van de VOC nog vol in bloei was en alle inwoners van Rotterdam in de havens werkten, ontstonden de zeemansliederen. Tijdens deze ouderwets gezellige workshop gaat u typisch Rotterdamse zeemansliederen zingen. Een enthousiaste accordeonist zorgt voor de muzikale begeleiding en scherpt uw zangtechniek nog even aan. Al snel zit de sfeer er in en staat u met uw collega’s uit volle borst te zingen over ‘droeve visschersbruidjes’ en ‘het hutje bij de zee’.

Wie is de beste kok?

Wordt u net zo’n goede kok als de bekende Rotterdamse topchef Herman den Blijker? Tijdens de workshop ‘wie is de beste kok’ strijd je met drie teams tegen elkaar om de titel de beste kok van…. Samen met uw team maakt u drie verschillende gerechten met zelf gekozen ingrediënten. U begint met het voorgerecht, daarna het hoofdgerecht en vervolgens het nagerecht. Na elke ronde worden de gerechten geproefd en beoordeeld door de andere teams. Vervolgens worden de punten bij elkaar opgeteld en gaat het team met de meeste punten met de felbegeerde titel naar huis. U kunt kiezen uit alle bekende keukens (Frans, Italiaans, Spaans, Mediterraan etc.).

Rotterdam Experience combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Rotterdam Experience’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Rotterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu