Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ontdek Rotterdam

Ontdek Rotterdam; Uw bedrijfsuitje in Rotterdam begint met een rondvaart met de Pannenkoekenboot, waarna u op de Euromast van het uitzicht over Rotterdam gaat genieten. Vervolgens is het tijd voor een uniek spelprogramma door het centrum van Rotterdam, namelijk ‘Levend Ganzenbord’. U sluit de dag af met een heerlijk diner.

Pannenkoekenboot

Een uur lang vaart de Pannenkoekenboot door de Rotterdamse wateren. Terwijl u aan het genieten bent van een heerlijke pannenkoek, vaart u langs Hotel New York, onder de Erasmusbrug en de Willemsbrug door en langs de imposante gebouwen die Rotterdam rijk is. Aanschouw de moderne havenstad vanaf het water.

Euromast

Hét herkenningspunt van Rotterdam is toch wel de Euromast. Met zijn 185 meter hoogte is het de hoogste toren van Nederland die open is voor publiek. Geniet van het uitzicht vanaf het Euroscoopdek op 112 meter hoogte. Vanaf hier heeft u een bijzondere kijk op de stad. Ziet u het Stadhuis en de Kubuswoningen? En kijk, daar is Blijdorp! De echte hoogtefreaks kunnen met de Euroscoop, een volledig glazen lift, naar het hoogste punt op 180 meter hoogte!

Levend Ganzenbord

Bij dit spelprogramma hebben wij de vakken van het bordspel vervangen voor de leukste plekjes in Rotterdam. Gooi met de levensgrote dobbelsteen, loop naar het juiste ‘vakje’ en voer de bijbehorende, vaak hilarische, opdracht uit. Ook bij dit spel geldt: “pas op” kom niet in de put terecht. Met een handcamera dient alles gefilmd te worden als bewijs voor de eindbeoordeling en het is gelijk een leuk aandenken natuurlijk. Het team dat als eerste bij het eindpunt arriveert is de winnaar van de dag!

Ontdek Rotterdam combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Ontdek Rotterdam’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Rotterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu