Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Maritiem Rotterdam

Maritiem Rotterdam; Denkt u aan Rotterdam, dan denkt u aan de haven! Tijdens dit uitje begint u de dag met een rondvaart door de beroemde haven, waarna u kunt genieten van een lunch met uitzicht over de Maas. Het is tijd voor wat actie, dus gaat u de strijd aan met elkaar in een potje Lasergamen in het ruim van een schip.

Het historische en culturele gedeelte van deze dag pikken we op tijdens een rondleiding in het Maritiem Museum. In het bekendste visrestaurant van Rotterdam sluiten we de dag af met een uitgebreid diner.

Rondvaart Spido

U beleeft een bijzondere vaartocht door de grootste havens van Europa, te midden van het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen. De indrukwekkende skyline van Rotterdam met zijn moderne gebouwen glijdt aan u voorbij. Hierna volgen de scheepswerven, dokken en de overslag van duizenden containers. Ondertussen krijgt u een interessante uitleg over het ontstaan en de ontwikkeling van deze belangrijke haven.

Onderzeeër lasergamen

Wie kan er het scherpst richten en het beste de laserstralen ontwijken? Het lasergamen vindt plaats in het ruim van een echt schip, helemaal ingericht als een onderzeeër. Binnen is het pikkedonker en zijn er talloze hoekjes en geheime ruimtes waar u zich kunt verstoppen en ongezien uw collega’s kunt raken met uw lasergun. Komt u als held van boord?

Maritiem Museum

Een ervaringsdeskundige uit de maritieme wereld leidt u rond door het museum. Tijdens de rondleiding worden er twee van de huidige tentoonstellingen bezocht. De tentoonstellingen kunnen uiteenlopen van een belangwekkende collectie scheepsmodellen, een ‘Maritiem Museum Backstage’ tentoonstelling of een multimedia expositie waarin schepen real time te volgen zijn.

Maritiem Rotterdam combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Maritiem Rotterdam’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Rotterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu