Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bedrijfsuitjes Rotterdam

Bedrijfsuitjes Rotterdam; Rotterdam is de Wereldhavenstad en is continu in beweging. Met de bedrijfsuitjes Rotterdam kunt u Rotterdam verkennen per boot, fiets, step of te voet.

Breng een bezoek aan de Euromast en geniet van het schitterende uitzicht of bekijk De Kuip en kom op plaatsen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek ! Wij helpen u graag op weg om de unieke plekken van Rotterdam te verkennen!

Bedrijfsuitjes Rotterdam

Op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen neemt én uw evenement volledig laat aansluiten op uw wensen? Dan bent u bij ons bij het goede adres. Ons aanbod bedrijfsuitjes Rotterdam vindt u in het menu aan de linkerkant van de pagina. De arrangementen van de bedrijfsuitjes zijn zorgvuldig samengesteld en geschikt voor ieder gezelschap. Deze arrangementen zijn slechts een greep uit een scala aan mogelijkheden die Hèt EvenementenTeam in Rotterdam aan kan bieden. In overleg met u kunnen wij een compleet bedrijfsuitje op maat samenstellen. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar! Voor activiteiten op maat of overige vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655. Bekijk ook eens ons volledig overzicht van spelprogramma’s en workshops.

Voor alle bedrijfsuitjes in Rotterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu