Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Beestachtig Rotterdam

Beestachtig Rotterdam; zoekt u een bedrijfsuitje dat sportief, educatief maar ook vooral berengezellig is? Kies dan voor Beestachtig Rotterdam! De dag begint met een sportieve City Bike Tour door het centrum van Rotterdam.

U gaat de stad verkennen onder begeleiding van een gids. Na een lunch op een unieke locatie gaan we naar Diergaarde Blijdorp waar u het spelprogramma Polaroid Action speelt. Tijdens het leuke spel ontdekt u op speelse wijze het dierenpark. We sluiten de dag af met een heerlijk diner.

City bike tour

Tijdens deze sportieve fietstocht komt u onder begeleiding van een echte Rotterdamse gids op alle hotspots van de havenstad. Al fietsend komt u onder andere langs de Oude Haven, ’t Scheepvaartkwartier en het Museumpark. De enthousiaste gids vertelt u ondertussen allerlei wetenswaardigheden en historische feiten over alle hoogtepunten van Rotterdam.

Diergaarde Blijdorp

Geopend in 1857 en één van Nederlands oudste en mooiste dierenparken, welkom in Diergaarde Blijdorp! Loop vlak onder de haaien door in het Oceanium, bekijk de prachtige tropische planten in de botanische tuin of bezoek ‘The Big Five’ in het Afrika gedeelte van het dierenpark. In Blijdorp is van alles te beleven, ontdekken en ervaren. Uw ogen hebben geen moment rust!

Polaroid Action

Met een Polaroid camera en routebeschrijving gaat u in teamverband op avontuur door de wondere wereld van Diergaarde Blijdorp. Ondertussen beantwoordt u listige vragen en voert u grappige foto-opdrachten uit. Op een hele speelse, maar toch competitieve wijze en door samen te werken met uw collega’s, ontdekt u het prachtige park in Rotterdam.

Beestachtig Rotterdam combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Beestachtig Rotterdam’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Rotterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu