Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Architectonisch Rotterdam

Architectonisch Rotterdam; Rotterdam is een moderne, urban stad vol met architectonische hoogstandjes die continu in beweging is. De indrukwekkende skyline geeft de stad een wereldse uitstraling, met de Erasmusbrug en de Euromast als herkenningspunten.

We beginnen de dag met een rondleiding bij het Museum voor Architectuur, ontdekken Rotterdams modernste architectuur tijdens de fotopuzzeltocht en krijgen zelfs een kijkje in de Kubuswoningen. Tijdens een heerlijk diner wordt de winnaar van het spelprogramma bekend gemaakt.

NAI – Nederlands Architectuurinstituut

Tijdens de rondleiding door het museum van het NAI ervaart u de tentoonstelling ‘Stad van Nederland’. Hierin luistert u met een audiospeler naar de verhalen van zes stadsbewoners, welke elk een heel eigen visie op de stad hebben en hun ongezouten Rotterdamse mening geven. U ontdekt dat architectuur overal is, waar uw eigen voorkeuren liggen en hoe de toekomst van de stad er uit zou kunnen zien.

Fotopuzzeltocht

Met een routebeschrijving en een fotocollage gaat u in groepen met uw collega’s Rotterdam in. Op de foto’s ziet u een klein stukje van de stad met daarop een pijl die wijst in de richting die u op moet gaan. Om langs de mooiste architectonische stukjes van Rotterdam te komen moet u de foto’s volgen. Tijdens deze tocht voert u verschillende opdrachten uit in teamverband. De groep die het eerste bij het eindpunt is en de meeste antwoorden goed heeft beantwoord wint!

Kijk-kubus

Vanaf buiten lijkt het een hele acrobatische bedoeling om in een Kubuswoning te wonen, met al die schuine vloeren en wanden. Nu krijgt u de kans om eens te zien hoe het er nou echt uit ziet! Eén van de woningen is ingericht als Kijk-kubus zodat iedereen een kijkje kan nemen in het leven van een Kijk-kubus bewoner.

Architectonisch Rotterdam combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Architectonisch Rotterdam’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Rotterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu