Bedrijfsuitje in Rotterdam op maat

Werkkostenregeling uitje bedrijfsuitje WKR teamuitje WKREen bedrijfsuitje in Rotterdam op maat, organiseren wij niet alleen voor u maar vooral met u!

 

Op deze website bieden wij een tal van leuke en originele uitjes in Rotterdam aan, maar misschien wilt u liever een écht uniek bedrijfsuitje in Rotterdam georganiseerd hebben. Wilt u een combinatie maken van verschillende arrangementen of gewoon zelf een programma samenstellen uit de leuke workshops, unieke spelprogramma’s of bezienswaardigheden die in Rotterdam te vinden zijn? Alles is mogelijk! Samen kijken wij naar uw wensen en stellen een bedrijfsuitje in Rotterdam op maat samen. Wij betrekken u van A tot Z bij de ontwikkeling van het programma en voorzien u van advies.v Hierdoor kunt u op de dag zelf genieten van uw uitje, bespaard veel denkwerk en houdt u ook nog tijd en wat budget over!

 

Wilt u uw bedrijfsuitje in Rotterdam combineren met een lekkere lunch, borrel of diner? Of bent u op zoek naar een vergaderlocatie? Wij verzorgen dit uiteraard graag voor u. In Rotterdam hebben wij goede samenwerkingen met locaties om uw personeelsuitje compleet te maken. Voor een bedrijfsuitje op maat of overige vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085-25 00 655.

 

Bedrijfsuitje in Rotterdam op maat? Bedrijfsuitje in Rotterdam op maat